Witam! Nie wiem o co dokladnie chodzi z tym twoim tematem ale jesli potrafisz dobrze naglosnic sprawe to mam dobry temat. Chodzi o to ze jest taka firma, ktora nazywa sie "Der du bor" i ktora najpierw dzwoni do klienta, najczesciej sa to ludzie, ktorzy maja firme w norwegii, wciskaja im kit a pozniej wysylaja im faktore na 10 tys. koron i wmawiaja ze zgodziles sie na ich uslogi. Tak sie wlasnie stalo w moim przypadku. Dzwonilem i tlumaczylem, ale nic nie pomaga. Oczywiscie nie zaplacilem i zalozyli mi sprawe w sadzie. I tak po roku czasu dostalem sobie faktore juz na 15 tys koron i jak nie zaplace to mi zabiora co chca, lub odtraca od wyplaty. Jestem gotowy to niezle naglosnic i juz od 7 czerwca ruszam ostro do sadu zeby sie odwolac. Najlepsze jest w tym wszystkim to, ze moja rozmowa z tym gosciem zostala nagrana i ja mam tego kopie. A w rozmowie oczywiscie jak czarne na bialym, slychac to ze ja wcale sie na nic nie zgadzalem.Tylko nie wiem dlaczego oni ida tak w zaparte skoro tasma mowi sama za siebie. Jak mozesz pomoc to prosze o kontakt 99854602 Jacek email: jacek1pl@wp.pl Pozdrawiam
14 Lat, 11 Miesięcy temu